Annonse
04:00 - 03. juni 2011

Olsson anbefaler

T-72 Galleri K
Annonse

Michael Sailstorfer

T-72 Galleri K, Oslo

Det er ikke mange dager igjen, så det er om å kjappe seg for å få med seg den oppblåsbare tanksen til Sailstorfer på Galleri K. Forhåpentligvis har jeg allerede sett den når Morgenbladet går i trykken, men foreløpig eksisterer den bare som en idé jeg har – som står i et interessant forhold til den forrige utstillingen kunstneren hadde i de samme lokalene, men tiden ruser jo av gårde så kjapt at jeg ikke er sikker på om det var et år siden eller fem. Uansett, den gangen var det maleri som ble vist, og selv om det dreide seg om den mer tenkende og kalkulerende grenen av samtidsmaleri, vil det sette ting i vater når du lar en stridsvogn pumpes opp og luftes ut. Det er den typen ting som får de delene av hjernen som vanligvis sover, til å våkne.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.