Annonse
04:00 - 12. august 2011

Morgenbladet topp 100

100 norske musikerne har gitt stemme til sine favorittplater. Avstemningen har resultert i listen Morgenbladet topp 100 - norgeshistoriens beste plater, stemt frem av musikerne selv.

Annonse

Se hele listen her

 

I de siste par månedene har jeg strevd med å sette sammen en liste over mine ti norske favorittplater. Det er vanskelig; så mange hensyn å ta! Skal jeg utelukkende tenke på mine personlige følelser, eller skal musikkhistorisk viktighet få spille inn? Er musikk som kun har gitt ekstase på dansegulvet like bra eller bedre enn den jeg spiller hjemme? Kan samme band få tre eller fire plater inn på topp ti-lista? Det som i hvert fall er sikkert, er at listen endrer seg hele tiden, med humøret, dagsformen, nyhetsbildet og nattesøvnen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.