Annonse
04:00 - 11. februar 2011

Maestro vender tilbake

Da Mariss Jansons kom tilbake til Oslo, nesten ti år etter at han forlot Norge, gjorde han det med et orkester i verdensklasse.

Tilbake i Oslo: Oslo-Filharmoniens tidligere dirigent Mariss Jansons, Leif Ove Andsnes og Det kongelige Concertgebouw-orkesteret gjestet Operaens hovedscene 8. og 9. februar.Foto: den norske opera
Annonse

Orkesterkunst blir ikke bedre enn når Mariss Jansons dirigerer sitt kjernerepertoar med det Kongelige Concertgebouw-orkesteret. Dette orkesteret, som fra 1888 til i dag kun har hatt seks dirigenter, Jansons inkludert, kommer for ofte i skyggen av Wien, Berlin og New York (som storhetstiden er over for).

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Mest lest

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur