Annonse
04:00 - 18. januar 2008

Hva sy­nes du om Gis­ke som kul­tur­mi­nis­ter?

Annonse

Jonas Prangerød, Øyafestivalen

– Han er den kulturministeren som har vist størst engasjement for populærmusikken. For arrangører av festivaler og andre kulturarrangementer er det lettere å bli forstått av ham enn av tidligere kulturministre. Han har forståelse for den virkeligheten vi lever i, og våre utfordringer.

Ina Blom, førsteamanuensis i kunsthistorie ved UiO

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.