Annonse
04:00 - 12. januar 2007

Mer av alt

Tidligere Civita-leder Terje Svabø lover dypere fjernsynsjournalistikk i TV 2 Nyhetskanalen. Uten høyre- eller venstrevri.

På stedet hvil: Slik presenteres et knippe tidsriktige nyhetsankere i 2006. Terje Svabø med hoftefeste ytterst til venstre. Foto: Bjørgli & Bergersen/TV2
Annonse

– På onsdagens prøvesending kjørte vi en time live fra fremleggingen av EU-kommisjonens energiplan …

Terje Svabø er tilbake i journalistikken, og han er entusiastisk. Mandag går TV 2 Nyhetskanalen på lufta med sendinger 24 timer i døgnet, og programledere i studio i 18 av dem. Kanalen skal forandre medievanene våre. Det blir flere nyhetsinnslag enn før, og de blir lengre og dypere, ifølge Svabø.

Han blir et av de mest profilerte fjesene i den nye fjernsynskanalen. Det er seks år siden han sluttet i NRK for å jobbe som medierådgiver i Dinamo. Deretter ble han primus motor i den NHO-finansierte tankesmien Civita, som gjennom utredningsarbeid og ideologisk tenkning skal fremme “betydningen av frihet, personlig ansvar og markedsøkonomi”. Kristin Clemet tok over denne jobben i fjor høst.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.