Annonse
04:00 - 12. januar 2007

Mer av alt

Tidligere Civita-leder Terje Svabø lover dypere fjernsynsjournalistikk i TV 2 Nyhetskanalen. Uten høyre- eller venstrevri.

På stedet hvil: Slik presenteres et knippe tidsriktige nyhetsankere i 2006. Terje Svabø med hoftefeste ytterst til venstre. Foto: Bjørgli & Bergersen/TV2
Annonse

– På onsdagens prøvesending kjørte vi en time live fra fremleggingen av EU-kommisjonens energiplan …

Terje Svabø er tilbake i journalistikken, og han er entusiastisk. Mandag går TV 2 Nyhetskanalen på lufta med sendinger 24 timer i døgnet, og programledere i studio i 18 av dem. Kanalen skal forandre medievanene våre. Det blir flere nyhetsinnslag enn før, og de blir lengre og dypere, ifølge Svabø.

Han blir et av de mest profilerte fjesene i den nye fjernsynskanalen. Det er seks år siden han sluttet i NRK for å jobbe som medierådgiver i Dinamo. Deretter ble han primus motor i den NHO-finansierte tankesmien Civita, som gjennom utredningsarbeid og ideologisk tenkning skal fremme “betydningen av frihet, personlig ansvar og markedsøkonomi”. Kristin Clemet tok over denne jobben i fjor høst.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur