Annonse
04:00 - 21. desember 2007

Mär­thas pen­ger

Prin­ses­sen sig­ne­rer bø­ker så blek­ket spru­ter, men in­gen­ting skjer.

Anglar, finns dom?: Vi er skep­tis­ke mot Mär­thas ny­re­li­gi­øsi­tet for­di vi frem­de­les fore­trek­ker å ord­ne ver­den et­ter krist­ne ret­nings­lin­jer.
Annonse

I skrivende stund gjennomfører prinsesse Märtha Louise et større PR-fremstøt mot flere av Oslos største bokhandlere. Noen som får assosiasjoner til en av de største mediestormene i 2007, da prinsessen åpnet sin engleskole Astarte Education i Bygdøy allé i Oslo?

Prinsessen sa hun kunne kommunisere med engler og dyr, og ville lære bort sine kunnskaper. Andre temaer man kunne bli kjent med på engleskolen var healing, jording («det som forbinder oss med jorden») og generell holisme.

Dette likte ikke Norge. Det vil si, ingen hevdet å ha noen problemer med selve trosgrunnlaget til prinsesse Märtha. Englene var morsomme og sjarmerende, men stort sett ufarlige. I stedet huket man tak i det økonomiske aspektet.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse