Annonse
04:00 - 05. januar 2007

En skam

Musikkåret 2006 ble avsluttet med to formidable tilbakeslag.

I skyggen: Tom Remlov blir ny administrerende direktør ved Den Norske Opera i 2009. Han har en imponerende cv, men mangler erfaring fra musikklivet generelt og fra opera og ballett spesielt, skriver Magnus Andersson.
Annonse

Fredag 15. desember, kl 10.21. Pressemelding fra Den Norske Opera: “Tom Remlov blir administrerende direktør.” Det ble invitert til pressekonferanse kl 12.15.

Når DNO kommer med en slik melding på en fredag, midt i julerushet, kan man lure på om de overhodet ønsket oppmerksomhet rundt beslutningen sin. Man skal heller ikke glemme at Operaen er Norges nasjonalscene for opera og ballett. Med et varsel på snaut et par timer blir selv Akershus betraktet som bondeland: altfor langt fra hovedstaden til at journalister derfra skal kunne dekke begivenheten.

Men til selve saken.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.