Annonse
04:00 - 06. oktober 2006

Ungdomslengten

Vakre er dei, men Chopins Nocturner får meg ikkje lenger ut av fatning.

Annonse

For lenge sidan las eg om Frederic Chopin i eit musikkleksikon. Eg var atten. Elles las eg helst bøker om Kristiania-bohemen, der eg gjerne skulle ha vore med. Ved middagsbordet laga eg pinlege pausar ved å seie ting som:

– Ein må leve sant og inderleg, ein må heile tida leve ut kjenslene sine.

– Ja, då skulle det ha blitt saker, mumla dei andre.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.