Annonse
04:00 - 02. desember 2005

Eirik Hegdal:

Annonse

Eirik Hegdal (1973) er utdannet saksofonist fra jazzlinja ved Trøndelag Musikkonservatorium og spiller blant annet i Dingobats, Brat og Zanussi Five. Har vært orkesterleder for Trondheim Jazz Orchestra, et arbeid som blir dokumentert på albumet We are? (Den forrige lederen av orkesteret, Erlend Skomvoll, omarrangerte for øvrig musikk av Chick Corea og Pat Metheny).

We are? medvirker Siri Gjære (vokal), Håvard Lund (klarinett), Eirik Hegdal (sax), Njål Ølnes (sax), Espen Reinertsen (sax), John Pål Inderberg (sax), Øyvind Brække (trombone), Nils Olav Johansen (gitar/vokal), Ole Morten Vågan (bass) og Tor Haugerud (trommer).

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse