00:05 - 29. mai 2020

Kropper i bevegelse

Ungommelig kåtskap: Normal People er en elegant studie i hvordan vekslingskursen for økonomisk, kulturell, sosial og seksuell kapital endrer seg i henhold til kontekst. Pressefoto: BBC / Hulu

NORMAL PEOPLE

Premiere NRK TV 4. juli

Et sted ute på den tv-vennlige, irske landsbygda, der klassetilhørighet er mer livsstilsvalg enn sosioøkonomisk realitet, innleder arbeiderklassegutten Connell et seksuelt forhold til den velstående Marianne. Relasjonen mellom de to må imidlertid holdes strengt hemmelig, ettersom Marianne er såpass upopulær at enhver kontakt med henne truer med å ødelegge Connells gode navn og rykte. Marianne er på sin side så sulteforet på vennskap og kjærlighet at hun tar det hun kan få, og takket være en seksuell kjemi som overgår alt de har opplevd, utvikler det seg et ubrytelig bånd mellom de to.

Annonse