11:08 - 12. januar 2021

USA faller fra hverandre på minst tre måter, skriver Kjetil Ansgar Jakobsen.

USA faller fra hverandre på minst tre måter, skriver Kjetil Ansgar Jakobsen.

Det faktum at det amerikanske demokratiet har vist seg sterkt nok til å overleve fire år med en fascist som president, gir ikke nødvendigvis grunn til optimisme. Samtidig må man huske at ting kan snu seg vanvittig fort, også til det bedre, skriver Kjetil Jacobsen. Her: Politiet forlater rotundaen i kongressbygget etter å ha drevet ut opprørerne som tok seg inn i Kongressen, Washington D.C. 6. januar. Foto: Erin Schaff / The New York Times / NTB
Annonse

«Langtidsplanen for forskning og høyere utdanning er det viktigste styringsredskapet i forskningspolitikken.»
«Man kan fortviles over at militære ledere forbereder for krig, men det er deres yrke.»