Annonse
09:21 - 06. juni 2018

Den ukule venstresiden

GJESTEPOD: Har venstresiden mistet sin kulhet?

Bildet viser en kvinne i et demonstrasjonstog mot Richard Spencer, mannen som populariserte begrepet «alt-right». Scott Olson/Getty Images
Annonse

Abonner via iTunes (Morgenbladets podkast) eller RSS.

På nett denne uken skriver Sturla Haugsgjerd om Sam Harris og «det radikale sentrum». På sin egen podkast, Skravleklassen spør han og Anders Imenes Mímir Kristjánsson og Eivind Trædal om venstresiden har mistet sitt kulturelle forsprang. For begynner det ikke å bli en stund siden palestinaskjerf og Che Guevara-plakat var en tydelig kulhetsmarkør?

Denne uken får du høre hele episoden av podkasten, som er produsert av MODERN MEDIA. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.