Annonse
00:00 - 27. april 2018

Manglende korreksjon

Annonse

Sten Inge Jørgensen har et poeng i et debattinnlegg 20. april. Han griper fatt i at jeg i innlegget mitt 13. april skriver «tilbakeslagene hver gang det er en folkeavstemning om europeisk integrasjon». Ja, hårreisende! Det oppdaget jeg øyeblikkelig og ettersendte en korreksjon som ikke ble fanget opp av avisen. 

I e-post tirsdag 10. april sier jeg følgende: «Det bør stå ‘tilbakeslagene ved folkeavstemninger’ og ikke ‘hver gang’, siden det jo ikke gjelder de tidlige avstemningene om medlemskap for nye land». Formuleringen kunne vært enda mer presis, som det meste som blir knapt uttrykt.

Øyvind Østerud

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse