Annonse
00:00 - 27. april 2018

Len deg frem i bukseselene, still deg ytterst i skoa og vis meg hvor utadvendt du er, skriver Martin Gedde-Dahl.

Len deg frem i bukseselene, still deg ytterst i skoa og vis meg hvor utadvendt du er, skriver Martin Gedde-Dahl.

Annonse

Hvilke egenskaper skal til for å gjøre en god jobb på et lager? Skal vi tro annonsene på finn.no, holder det ikke med truckførerbevis, du bør helst være festens midtpunkt.

I en annonse hvor arbeidsoppgavene beskrives blant annet som «daglig lagerarbeid», «forefallende lagerarbeid» og «generelt lagerhold», kan man lese at søkere må være «positive» og «energiske». Akkurat nå er det mulig søke på flere titalls stillinger hvor det søkes etter utadvendte lagermedarbeidere.

På Oslo Lufthavn Gardermoen mangler det ringevikarer i oppvasken nå i sommer. Jobben er «rutinepreget», skjer i høyt tempo og består av vasking av matbrett og bestikk, samt telling og renhold av traller. For å kvalifisere må du være «energisk», «positivt innstilt», «utadvendt» og «sosial». For å bli regnskapsfører skal du være «utadvendt» og «sulten».

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.