Annonse
00:00 - 27. april 2018

Len deg frem i bukseselene, still deg ytterst i skoa og vis meg hvor utadvendt du er, skriver Martin Gedde-Dahl.

Len deg frem i bukseselene, still deg ytterst i skoa og vis meg hvor utadvendt du er, skriver Martin Gedde-Dahl.

Annonse

Hvilke egenskaper skal til for å gjøre en god jobb på et lager? Skal vi tro annonsene på finn.no, holder det ikke med truckførerbevis, du bør helst være festens midtpunkt.

I en annonse hvor arbeidsoppgavene beskrives blant annet som «daglig lagerarbeid», «forefallende lagerarbeid» og «generelt lagerhold», kan man lese at søkere må være «positive» og «energiske». Akkurat nå er det mulig søke på flere titalls stillinger hvor det søkes etter utadvendte lagermedarbeidere.

På Oslo Lufthavn Gardermoen mangler det ringevikarer i oppvasken nå i sommer. Jobben er «rutinepreget», skjer i høyt tempo og består av vasking av matbrett og bestikk, samt telling og renhold av traller. For å kvalifisere må du være «energisk», «positivt innstilt», «utadvendt» og «sosial». For å bli regnskapsfører skal du være «utadvendt» og «sulten».

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Nok en gang blir klassisistene karakterisert som konservative og reaksjonære
Journalisten kunne tatt buss fra Oslo til Göteborg klokken 9.
FFAC kan ha et oppriktig ønske om å hedre søstrenes kunstsamlermor.
Nevnte paragraf gir nemlig kun visse minoritetsgrupper, som Alis, et vern mot «dehumanisering» og andre «hatefulle ytringer».
«Jeg mener at Eggen tar feil når han mer enn antyder at man ikke skal skrive om kannibalisme. Hvis man ikke gjør det, lar man den koloniale historien om «de ville» bli siste ord.»