Annonse
00:00 - 27. april 2018

Len deg frem i bukseselene, still deg ytterst i skoa og vis meg hvor utadvendt du er, skriver Martin Gedde-Dahl.

Len deg frem i bukseselene, still deg ytterst i skoa og vis meg hvor utadvendt du er, skriver Martin Gedde-Dahl.

Annonse

Hvilke egenskaper skal til for å gjøre en god jobb på et lager? Skal vi tro annonsene på finn.no, holder det ikke med truckførerbevis, du bør helst være festens midtpunkt.

I en annonse hvor arbeidsoppgavene beskrives blant annet som «daglig lagerarbeid», «forefallende lagerarbeid» og «generelt lagerhold», kan man lese at søkere må være «positive» og «energiske». Akkurat nå er det mulig søke på flere titalls stillinger hvor det søkes etter utadvendte lagermedarbeidere.

På Oslo Lufthavn Gardermoen mangler det ringevikarer i oppvasken nå i sommer. Jobben er «rutinepreget», skjer i høyt tempo og består av vasking av matbrett og bestikk, samt telling og renhold av traller. For å kvalifisere må du være «energisk», «positivt innstilt», «utadvendt» og «sosial». For å bli regnskapsfører skal du være «utadvendt» og «sulten».

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
ved kjøp av abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Klassisk musikk fortjener bredde og bør gi lytterne frihet til å velge egne rammer for musikkens opplevelser.»
«Er kjæresten min sitt etiske standpunkt så langt fra mitt eget at vi vil bruke tiden vår på å endre hverandre, eller bør vi slå opp?»
«Vi gjør klokt i å omfavne Plan S som et middel på vei mot kvalitetsmessig bedre forskning.»