Annonse
10:42 - 24. april 2018

– Feil fra Nguyen Berg

Europeiske byer, som Oslo, setter nå opp betongbarrierer i gatene som beskyttelse mot de muslimske jihadistene jeg har advart mot i mange år, skriver Peder Jensen. Foto: Olav Olsen / Aftenposten / NTB Scanpix
Annonse

Lan Marie Nguyen Berg, politiker for Miljøpartiet De Grønne i Oslo, antyder at jeg fremmer konspirasjonsteorier. Det meste av det jeg har skrevet om, har i ettertid vist seg å være korrekt. Jeg har påvist at EUs myndigheter aktivt fører en innvandringspolitikk som øker den muslimske befolkningen og dermed islamiseringen i Europa. Dette er et faktum, ikke en teori. EUs myndigheter truer helt åpenlyst land som Polen og Ungarn med bøter eller ekskludering hvis de ikke tar imot muslimske innvandrere. Jeg har skrevet om den voksende voldskriminaliteten i Sverige lenge. Nå gjør selv BBC det samme. Europeiske byer, som Oslo, setter nå opp betongbarrierer i gatene som beskyttelse mot de muslimske jihadistene jeg har advart mot i mange år.

Nguyen Berg nevner diskusjonen rundt mitt bokstipend fra Fritt Ord. Vitne til vanvidd, min bok om 22. juli, innvandring og islam, ble gitt ut i slutten av 2015. Flere år etter publisering er det ennå ikke kommet noen kommentarer til min svært godt dokumenterte bok fra en rekke norske akademikere som har vært offentlig kritiske mot meg. Dette omfatter, blant mange andre, Arnulf Hagen, Vidar Enebakk, Lars Gule, Odd-Bjørn Fure, Ingeborg Kjos, Anders Ravik Jupskås, Raino Sverre Malnes, Tore Slaatta, Øystein Hetland, Sindre Bangstad, Cora Alexa Døving, Thomas Hylland Eriksen, Lene Auestad og Hogne Øian.

Ingen av dem har bedt om unnskyldning etterpå eller kommentert innholdet i min bok.

Det har også vært taust fra skribenter som Anne Holt, Dag Herbjørnsrud, Ervin Kohn, Rune Berglund Steen, Hege Ulstein, Øyvind Strømmen, Hadia Tajik, Snorre Valen og Eskil Pedersen. Det har vært like stille fra folk som har sammenlignet meg med nazistiske folkemordere. Dette inkluderer Tom Egil Hverven, Tore Letvik, Jon Rognlien, Sven Egil Omdal, Kjetil Jakobsen og Hans Fredrik Dahl. Stian Bromark og Thorbjørn Jagland har omtalt meg sammen med dømte mordere. De har heller ikke skrevet noe om mine betraktninger. Personer som Terje Emberland og Tormod Utne har gått svært langt i å gi meg personlig ansvar eller skyld for massemord. Ingen av dem har bedt om unnskyldning etterpå eller kommentert innholdet i min bok.

Minst 95 prosent av dem som deltok i den offentlige debatten rundt mitt bokstipend fra Fritt Ord, har ikke sagt ett eneste ord om min versjon av saken etterpå. De påpeker ingen faktafeil i min bok. De sier bare ingenting. Dette gjelder også Morgenbladets ekstremt useriøse, uprofesjonelle og uærlige journalist Simen Sætre, som har publisert grov personhets og falske påstander om meg i flere år.

Peder Jensen

Fjordman

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse

«Hva mener Gunnar Aakvaag med sannhet?»