Annonse
00:00 - 20. oktober 2017

Tonje Vold om seksuell trakassering.

Antakelig kan ingen kvinne du kjenner si #menever, skriver Tonje Vold.

Annonse

Mens jeg scroller meg nedover postene som sier #metoo på sosiale medier og vurderer om denne kampanjen er noe jeg kan, vil eller bør delta i, lurer jeg på om det egentlig finnes voksne kvinner som kan si #menever? Og mens jeg nøler med å bli en sånn som poster en egen tagg, tar jeg meg i å vente på motreaksjonene som sier «Nå må disse damene slutte å syte om seksuell trakassering. X, Y og Z er mye viktigere.»

En slapp tanke former seg i meg om at dette er så dagligdags at det ikke er verdt å si noe om. Også på Facebook, da. Sånn er jo livet, liksom. Men den tanken kjennes også trist, som en resignasjon, og en resignasjon jeg ikke vil stå inne for.

 

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Derfor undrer jeg meg over at han går til motangrep på meg.