Annonse
00:00 - 15. september 2017

Maren Fuchsia Celius-Blix om venstrepopulisme.

Det er tid for venstrepopulisme, skriver Maren Fuchsia Celius-Blix.

Annonse

Hør Morgenbladets podcast, valgspesial. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

Etter Arbeiderpartiets valgnederlag har venstresiden gått amok, kunne journalist Lars Akerhaug melde i Minerva den 12. september. Han hadde funnet fire tweets hvor folk fra venstresiden rettet rasismeanklager mot regjeringen og deres støttespillere. Akerhaug reagerer på at venstresiden anklager høyresiden for å opptre polariserende, samtidig som de kommer med slike utsagn.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.