Annonse
14:29 - 03. august 2017

Slik blir den røde fremtiden

Partilederforedrag: Se Bjørnar Moxnes fortelle om Rødts ideologi.

Annonse

Som sist valg, samarbeider Morgenbladet med Litteraturhuset i Oslo om å strømme partilederforedragene, en serie der de ni største partiene får en hel «skoletime» til å fortelle om hvordan de vil forandre Norge. Følg foredragene og les analyser etterpå på morgenbladet.no.

 

Alle foredragene i serien:

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.