Annonse
00:00 - 01. september 2017

– Skaff deg et nytt folk!

Kringkastingsrådet må bli uavhengig av NRK. Eller legges ned, mener Elin Ørjasæter.

Foto: Frida Marie Grande
Annonse

Hør Elin Ørjasæter på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

– Du trakk deg fra Kringkastingsrådet på grunn av Kringkastingssjefens uttalelser om klagestormen mot NRK-programmet Faten tar valget, hvor programlederen skal bære hijab. Nå uttaler du deg for første gang siden debatten startet. Skal ikke kringkastingssjefen få reagere på det han mener er «hatefull og fordomsfulle» ytringer?

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Ideer