00:00 - 04. august 2017

Partiforedragene

Stortingsvalget nærmer seg. Dermed snevres rommet for ideologi, lengre resonnementer og diskusjonen av store veivalg inn. Litteraturhuset har derfor invitert partiene til å holde hver sitt foredrag, hvor de kan gå i dybden og fortelle hvordan deres parti ønsker å forandre Norge, og presentere langsiktige løsninger på aktuelle utfordringer. Tradisjon tro kan du se alle foredragene via Morgenbladets strømmeportal.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse

«Æresrettsutvalget har dokumentert den grunnleggende mangel på legalitet for opprettelsen av æresretten.»
«Er ikke Schiøtz i stand til å se at hans faglige integritet og tyngde dermed settes i et merkelig lys?»