Annonse
00:00 - 11. august 2017

Kvinnelige antihelter

Annonse

Chris Kraus — kjent for kultromanen I Love Dick utgir to bøker i høst, romanen Kelly Lake Store og et portrett av punk-ikonet Kathy Acker. Den 21. august kommer hun til Litteraturhuset i Oslo. Der samtaler hun med Siri Hustvedt og direktør ved Kunstnernes Hus, Anne-Hilde Neset. Tema: kunst og kjønn, følelser som form, fandenivoldsk aura og kvinnelige antihelter. Hvorfor er det fremdeles slik at menn forbindes med intellektet og samfunnet og kvinnene med kropp og følelser?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.