Annonse
00:00 - 11. august 2017

Afrika i august

Annonse

Oslo Afro Arts Festival er en årlig festival, som denne sommeren skjer fra 23. til 27. august. I år kan du lære mer om afrikaneres historie i Norge — for hvem visste at det har vært afrikanere her i nord, siden slutten av 1500-tallet? Forfatter Yacoub Cisse holder foredrag om hundreår med afrikansk tilstedeværelse i Norge: i dansketiden som tjenere for eliten, senere som soldater under Napoleonskrigene, som sjømenn, studenter, sirkusfolk og politiske flyktninger. Fesitivalen skjer i området Grønland- Tøyen i Oslo. Konserter, klubbkonsepter, workshops og salg av afrikanske klær, mat og kunst står på programmet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.