Annonse
00:00 - 21. juli 2017

Å lese med innlevelse

Min kamp representerer noe nytt i litteraturhistorien, noe som rokker ved en mengde innlærte dogmer. Kan vi forstå hvordan, kan vi bedre forstå vår egen tid, skriver Toril Moi.

Ut fra skyggene: Ingenting er mer dagligdags enn eksistensen – den enkle, banale, men grunnleggende opplevelsen av å være der, skriver Toril Moi. Karl Ove Knausgård vil trekke eksistensen ut fra «skyggene av det vi vet».
Annonse

En roman av Graham Greene har følgende ansvarsfraskrivelse: «Dette verket er fiksjon. Ingen personer i den har noen likhet med virkelige personer, levende eller døde, osv., osv. London eksisterer ikke.»

David Shields, Reality Hunger.

 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Ideer