Annonse
00:00 - 11. november 2016

Schizofrenidagene på Kåkå

Annonse

Du kan se debattene og samtalen fra Schizofrenidagene i Stavanger i Portalen. Har legene blitt legemiddelindustriens nyttige idioter? Når ble «litt trist» til «depresjon»? Når kan medieeksponering ble skadelig for ungdom? Hvordan henger mat og manglende ro rundt måltidene sammen med psykisk helse? Samtalene fra Kåkå – med blant andre Finn Skårderud, Peder Kjøs og Randi Magnussen – finner du i sin helhet i Portalen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Ideer

«Når man viderefører dette på akademisk nivå, er det ikke morsomt lenger. Da blir det farlig.»