Annonse
18:11 - 25. september 2016

Nationaltheatret svarer:

Annonse

Et innlegg fra avsender «NationalApology» i ukens Morgenbladet har overskriften «Nationaltheatret beklager». Teksten handler om et samarbeid Nationaltheatret deltok i fra 2013–2015 i regi av Union des Théâtres de l’Europe (UTE). Prosjektet dreide seg om terrorisme i Europa, og teatre fra Frankrike, Tyskland, Serbia og Israel deltok også. Det usignerte innlegget er en del av kunstprosjektet Monsters of Reality, som inngår i Ibsenfestivalen 2016. Innlegget er ikke skrevet av Nationaltheatret – og representerer ikke Nationaltheatrets holdning – men er et uttrykk for kunstnerisk frihet. Nationaltheatret har fremdeles større tro på samarbeid med kunstnere på tvers av landegrenser og fra regimer vi er kritiske til, enn boikott og taushet.

 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Ideer