Annonse
20:00 - 01. september 2016

Asle Toje: I åndenød

Astmalandslaget­ setter Norge i åndenød, skriver Asle Toje.

Illustrasjon: Espen Friberg
Annonse

Da Martin Johnsrud Sundby ble utestengt, ble vi stille. For vi er ikke dummere enn at vi forstår hvorfor norske skiløpere marineres i astmamedisin. Det er i alle fall hva vi alle antar i fravær av en mer overbevisende forklaring.

 

Vi er ikke naive. Vi forstår utmerket godt forskjellen på utilsiktede og tilsiktede konsekvenser. Når en avgiftsorgie for å subsidiere de høytlønnedes Tesla med 700 000 kr per kjerre presser de lavtlønnede ut av bil og fly, er dette en utilsiktet konsekvens. Når to tredeler av OL-medaljevinnerne i ski medisineres for en sykdom mange av dem ikke har, derimot …

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.