00:00 - 10. juni 2016

Grundig dokumentert

Morgenbladets Lena Lindgren skriver 3. juni om Fritt Ords bokstipender til meg og den satiriske kunstneren Thomas Knarvik. Hun beskriver elskverdig nok min bok Vitne til vanvidd som «galle.»

Ettersom jeg har sendt Lindgren et anmeldereksemplar av min bok, hadde det vært fint om hun kan konkretisere nøyaktig hva det er som står der som er så forferdelig.

Vitne til vanvidd er ekstremt godt dokumentert. Jeg har åpent publisert mine nesten ett tusen kildehenvisninger på internett. Dersom det påvises konkrete faktafeil i teksten, lover jeg å korrigere disse innen andre opplag kommer ut.

Et halvt år etter publisering har ingen journalister lokalisert en eneste faktafeil i min bok.

Hittil har dette derimot ikke vært nødvendig. Et halvt år etter publisering har ingen journalister lokalisert en eneste faktafeil i min bok.

Boka omhandler blant annet islamsk terrorisme og masseinnvandring. Den beskriver også en rekke aspekter ved 22. juli-saken som er blitt oversett eller skjøvet under teppet av andre bøker. Min bok inneholder flere hundre sider med konsentrert maktkritikk av mange offentlige personer i Norge.

Dette inkluderer den dypt uærlige og uetiske oppførselen til Morgenbladets egen journalist Simen Sætre. Det er sjelden at så mange maktpersoner kritiseres ved navn.

Peder Jensen, Fjordman.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Les Morgenbladet digitalt i 10 uker for 10 kr. Bli abonnent
Annonse