Annonse
00:01 - 06. mai 2016

Ut av skammekroken

Ja, vi er litt betatte av Skam. Hva så, spør Marit K. Slotnæs.

Annonse

Når jeg ligger våken i sengen om natten, med vinduet oppe, hender det at jeg kjenner dunkingen fra russebussene på veien nedenfor i madrassen. Den dirrende lyden er et like sikkert vårtegn som nyfødte lam, hvitveis og fuglesang. Men i år er noe annerledes. Jeg kan når som helst plassere meg på innsiden av bussen. Oppkastet stiger i halsen.

Hver uke følger over 600 000 med på snutter og meldinger som legges ut på NRK-serien SKAMs nettside. I tillegg ser over 300 000 de ukentlige episodene, om jentegjengen i første klasse på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo, som sist uke fikk være med ut og «rulle» med den kuleste russeguttgjengen.

 

Annonse

«Hva mener Gunnar Aakvaag med sannhet?»