00:00 - 20. november 2015

Menns kjærestekilo forklart

Illustrasjon: Food and Brand Lab

Menn spiser 92 prosent mer om det er en kvinne til stede under måltidet, ifølge en studie fra Food and Brand Lab ved Cornell-universitetet i USA. «Funnene tyder på at menn overspiser for å tøffe seg», sier studieforfatter Kevin Kniffin i en pressemelding, en herlig bastant uttalelse til forsker å være. Laboratoriet gir i det hele tatt forskningskommunikasjon en høy stjerne. De fleste nyheter derfra ledsages av en eller annen variant av en «artig vitsetegning». Det fungerer også! Nå fikk de jo omtale på et helt annet kontinent. Journalister er lette å lure.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse