Annonse

Annonse

15:29 - 15. september 2014

Skrivekonkurranse

Del dine samfunnsdiagnoser!

Morgenbladet inviterer alle sine lesere til å dele «tegn i tiden» ­– observasjoner de mener sier noe om en større samfunnstendens.

Overvåkningssamfunnet, intimitetstyranniet, narsissismens kultur. Noen av de mest aktuelle samfunnsdiagnosene er laget av sosiologer som beskrev sin egen samtid for førti år siden. Hva kjennetegner samtiden i dag? Ja, hva er samtiden?

Konkurransen er et samarbeid mellom Morgenbladet og Samtiden. De beste tekstene blir publisert i Morgenbladet og presentert under et felles arrangement i desember.  Forfatteren av den beste teksten vil få tilbud om å delta på skrivekurs i Aschehoug, og samtale med en av forlagets redaktører.

Send tekstene til samtiden@morgenbladet.no innen 15. oktober.

Konkurransen er åpen for tekster i alle sjangere. Hvis tekstene er lengre enn 4000 tegn, mellomrom inkludert – vil vi be om kortversjoner til publisering i avisen. De lange versjonene  publiseres på nett.

Les om konkurransen på morgenbladet.no/samtiden og samtiden.no. Spørsmål rettes til Lena Lindgren ll@morgenbladet.no og Marit Karine Slotnæs mks@morgenbladet.no

Annonse