Annonse
05:45 - 07. februar 2014

Oljeavtale får student til å reise seg

Annonse

Hva som betegnes som brennende engasjement blant studenter har endret seg siden 1970-tallet. Morgenbladet fikk en e-post denne uken med tips om tilløp til håndgemeng da Studentparlamentet i Bergen diskuterte et resolusjonsforslag mot Akademiaavtalen mellom UiB og Statoil. Nærmere undersøkelser viser at det fant sted en opphetet debatt mellom studentpolitikere fra motsatte sider av det politiske spektret om avtalen, og på et tidspunkt skal en av representantene ha reist seg og gestikulert kraftig. «Jeg har aldri sett noen så engasjert i Studentparlamentet», sier en kilde som var til stede, til Morgenbladet.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.