Annonse
05:19 - 03. januar 2014

Listemani I.

Fem å følge i 2014

Stamcelleforsker: Masayo Takahashi. Foto: RIKEN Center for Developmental Biology
Annonse

Det er listetid, men fjorårets prestasjoner er bare 2013. Nature ser fremover, og tipser om de fem forskerne vi bør følge nøye i året som nettopp har begynt. Blant dem er Chris Field, leder for den nye IPCC-rapporten som kommer i mars. Den omhandler konsekvensene av klimaendringene. Versjonen som kom ut i 2007 var enormt kontroversiell. Noter deg navnet, først som sist. De fire andre er sjefen for Indias romprogram Koppillil Radhakrishnan, ny direktør for det europeiske forskningsrådet Jean-Pierre Bourguignon, stamcelleforskeren Masayo Takahashi (bildet) og Gordon Sanghera, sjefen for et britisk selskap som etter sigende skal revolusjonere gensekvensering.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.