Annonse
14:25 - 10. januar 2014

Dobbelt forsvar for kjedsomheten

Annonse

Om du ikke lykkes første gang, forsøk igjen. Det er leksjonen fra BI-professor Arne Jon Isachsen, som de siste ukene har presentert samme analyse i to ulike tidsskrifter. Først kom artikkelen «Bank og finans – hva har hendt? – og hva har vi lært?» i Praktisk økonomi & finans. Deretter dukket det samme resonnementet opp som «Sikker som banken» i Samtiden. Isachsen mener reglene for bank- og finansvesenet bør strammes inn så mye at det å jobbe i finans blir kjedelig. Da kan man unngå at noen fristes til å gamble med småsparernes penger. Ikke et helt nytt resonnement, men gjentagelsen førte i det minste til en notis. Det får regnes som suksess.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.