Annonse
09:22 - 25. januar 2013

Grønnkål med hvitløk

Annonse

Kjøkkensjef Magne Christensen på

Gastronomisk Institutt forklarer:

 Grønnkål er lett å jobbe med og flott å ha i alle typer supper og gryter. For å unngå at kålen blir fibrete, river du den kraftige stilken av hvert blad. Vask kålen godt, og ha den i lett saltet kokende vann i cirka 15 sekunder. Hell av vannet og legg kålen i isvann for avkjøling. Press ut vannet og kutt kålen i cirka 1 cm brede strimler. Kålen er nå klar for bruk. Er grønnkålen helt fersk, trenger du ikke å koke den først.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Samtidig ser vi grunn til å besvare en sentral påstand som ligger til grunn for at han konkluderer med at dette er «en umulig bok».
Helseministeren har selv sviktet sin informasjonsplikt overfor regjering, storting og befolkningen og han har heller ikke fulgt loven.
Enige er vi også om at skal du bli god til å skrive, må du ikke bare skrive selv, men du må også lese mye.
Til Espen Ottosen: Medisinen har  vært en viktig premissleverandør for vår forståelse av kjønn.
«Problemet er tanken om at god skriving er en slags «kode» man kan lære seg ved hjelp av noen «nøkler».»