Annonse
09:22 - 25. januar 2013

Grønnkål med hvitløk

Annonse

Kjøkkensjef Magne Christensen på

Gastronomisk Institutt forklarer:

 Grønnkål er lett å jobbe med og flott å ha i alle typer supper og gryter. For å unngå at kålen blir fibrete, river du den kraftige stilken av hvert blad. Vask kålen godt, og ha den i lett saltet kokende vann i cirka 15 sekunder. Hell av vannet og legg kålen i isvann for avkjøling. Press ut vannet og kutt kålen i cirka 1 cm brede strimler. Kålen er nå klar for bruk. Er grønnkålen helt fersk, trenger du ikke å koke den først.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.