Annonse
09:22 - 25. januar 2013

Grønnkål med hvitløk

Annonse

Kjøkkensjef Magne Christensen på

Gastronomisk Institutt forklarer:

 Grønnkål er lett å jobbe med og flott å ha i alle typer supper og gryter. For å unngå at kålen blir fibrete, river du den kraftige stilken av hvert blad. Vask kålen godt, og ha den i lett saltet kokende vann i cirka 15 sekunder. Hell av vannet og legg kålen i isvann for avkjøling. Press ut vannet og kutt kålen i cirka 1 cm brede strimler. Kålen er nå klar for bruk. Er grønnkålen helt fersk, trenger du ikke å koke den først.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
ved kjøp av abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Tusenvis av spørsmål er testet ut, og har enten blitt forkastet, revidert eller fått lov å være med.
De færreste mener at kvinner kun kan forstå seg selv og sin fortid gjennom andre kvinner.
Det slår meg at jeg nesten aldri snakker eller skriver om yoga som noe jeg personlig driver med.
Vi ønsker oss mye musikk! Og det tilbyr NRK Klassisk.