Annonse
22:18 - 16. august 2012

Stjerner i øynene

Morgenbladets fagjury har talt! I ukene fremover presenterer vi de ti fremste av de fremragende yngre forskerne i Norge.

Annonse

Det er få ting det snakkes så luftig og lite konkret om i våre dager som «forskning». At forskning er viktig er et udiskutabelt faktum. Men hva er fremragende forskning? Hvem er forskerne? Og hva driver de med?

Morgenbladet nedsatte i vår en jury til å lage en liste på ti fremragende norske forskere under 40 år. Nå er listen klar, og vi vil presentere forskerne i fem uker fremover.

Hovedhensikten med listen er å vise frem et knippe virkelig gode, unge forskere fra ulike felt, og få dem til å snakke med oss, hverandre og allmennheten – på tvers av faglige og kulturelle skillelinjer. Slik ønsker vi å bidra til å skape et bredere grunnlag for en kunnskapsbasert offentlig debatt.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.