Annonse
22:18 - 16. august 2012

Stjerner i øynene

Morgenbladets fagjury har talt! I ukene fremover presenterer vi de ti fremste av de fremragende yngre forskerne i Norge.

Annonse

Det er få ting det snakkes så luftig og lite konkret om i våre dager som «forskning». At forskning er viktig er et udiskutabelt faktum. Men hva er fremragende forskning? Hvem er forskerne? Og hva driver de med?

Morgenbladet nedsatte i vår en jury til å lage en liste på ti fremragende norske forskere under 40 år. Nå er listen klar, og vi vil presentere forskerne i fem uker fremover.

Hovedhensikten med listen er å vise frem et knippe virkelig gode, unge forskere fra ulike felt, og få dem til å snakke med oss, hverandre og allmennheten – på tvers av faglige og kulturelle skillelinjer. Slik ønsker vi å bidra til å skape et bredere grunnlag for en kunnskapsbasert offentlig debatt.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Ideer