Annonse
04:00 - 09. september 2011

Drøm fra Sagaland

Klarer vi å stå imot den åpenbare islandiseringen og tvinge den på retrett?

Vulkansk angrep: Askeskyene i 2010 var et direkte terrorangrep på europeisk luftfart. Likevel hørte vi ikke et kritisk ord fra våre eliter. Det hele ble bortforklart som «geologi», skriver kronikkforfatteren. Foto: Halldor Kolbeins/Scanpix
Annonse

Trusselen om muslimsk invasjon av Europa har fått mye velfortjent oppmerksomhet den siste tiden. Men vi må passe oss for at andre problemer får vokse seg enda større i skyggen av islam. Vi må våge å ta debatten om det største demografiske eksperimentet i vår tid – importen av islendinger.

I databasene til Statistisk sentralbyrå finner man sjokkerende tall bak den politisk korrekte fasaden. Befolkningen av islandsfødte og deres etterkommere er et eksempel. I 2009 bodde det 3 749 islendinger i Norge. Bare to år senere bor det nå over 6 000, en økning på over 60 prosent.

Statsmakten nekter å lage prognoser og fremskrivninger for denne gruppen, selv om den har desidert størst vekst av alle innvandringsgruppene i Norge. Heldigvis har moderne teknologi fratatt myndighetene monopol på sannheten. Takket være nyoppfunne anerkjente matematiske metoder for eksponentiell vekst kan vi selv avdekke sannheten:

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Jeg mener at Eggen tar feil når han mer enn antyder at man ikke skal skrive om kannibalisme. Hvis man ikke gjør det, lar man den koloniale historien om «de ville» bli siste ord.»