Annonse
04:00 - 09. september 2011

Drøm fra Sagaland

Klarer vi å stå imot den åpenbare islandiseringen og tvinge den på retrett?

Vulkansk angrep: Askeskyene i 2010 var et direkte terrorangrep på europeisk luftfart. Likevel hørte vi ikke et kritisk ord fra våre eliter. Det hele ble bortforklart som «geologi», skriver kronikkforfatteren. Foto: Halldor Kolbeins/Scanpix
Annonse

Trusselen om muslimsk invasjon av Europa har fått mye velfortjent oppmerksomhet den siste tiden. Men vi må passe oss for at andre problemer får vokse seg enda større i skyggen av islam. Vi må våge å ta debatten om det største demografiske eksperimentet i vår tid – importen av islendinger.

I databasene til Statistisk sentralbyrå finner man sjokkerende tall bak den politisk korrekte fasaden. Befolkningen av islandsfødte og deres etterkommere er et eksempel. I 2009 bodde det 3 749 islendinger i Norge. Bare to år senere bor det nå over 6 000, en økning på over 60 prosent.

Statsmakten nekter å lage prognoser og fremskrivninger for denne gruppen, selv om den har desidert størst vekst av alle innvandringsgruppene i Norge. Heldigvis har moderne teknologi fratatt myndighetene monopol på sannheten. Takket være nyoppfunne anerkjente matematiske metoder for eksponentiell vekst kan vi selv avdekke sannheten:

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.