Portalen

Kalender

Fra Morgenbladets debatt- og foredragskalender
fre 23.02.2018
17:00Kunsthall 3

Samtaler som våpen og bilder som skjold

Alt Går Bra inviterer folk til å benytte sin demokratiske rett til å bli hørt. Tar du utfordringen?

Samtaler som våpen og bilder som skjold

Velkommen til Alt Går Bras første teaterforestilling - med påfølgende utstilling!

Tid: Fredag 23. feb og Lørdag 24. feb kl. 17.00

Fredag 23. på engelsk med: Kajsa Ekis Ekman (skribent), Diego Fusaro (filosof), Mary Miller (Bergen nasjonale opera), Morten Myksvoll (Lokaldemokratiutvalget Bergen kommune)

Lørdag 24. på norsk med: Truls Lie (Ny Tid), Silje Hjemdal (Fremskrittspartiet), Sofie Marhaug (Rødt), Bård Larsen (Civita)

Søndag 25. feb kl. 11.00-13.00, Kunstnersamtale og brunch Med: Knut Ove Arntzen, Anne-Gro Erikstad og medlemmer av Alt Går Bra

Sted: Kunsthall 3,14, Bergen

Med regionreformen lurende i bakgrunnen, spør Alt Går Bra hvilke visjoner vi har for fremtiden til det norske samfunnet. Ønsker vi oss mer lokaldemokrati? Risikerer vi å undergrave våre nasjonale institusjoner og gjøre livet vanskeligere lokalt? Du er velkommen til debatt!

Bergensgruppen Alt Går Bra har i sin tolkning av Pasolinis Manifest for et nytt teater invitert aktører fra ulike deler av det offentlige ordskiftet til å delta i en forestilling som gjør teateret til en arena for debatt, skrellet for teatralske virkemidler. En etter en vil deltagerne introdusere et selvvalgt tema som du er invitert til å debattere med dem.

Den kontroversielle skribenten og filmskaperen Pier Paolo Pasolinis Manifest blir nå, så vidt vi kjenner til, iscenesatt for aller første gang, 50 år etter at det ble skrevet.

Utstillingen er en del av prosjektet Den norske idealstaten. Alt Går Bra bruker historisk symbolikk for å representere resultatene av en spørreundersøkelse om hvordan det norske folk ser for seg fremtidens Norge symbolisert i form av våpenskjold. Utstillingen er den første offentlige visningen av Alt Går Bras maleriske resultater fra disse spørreundersøkelsene.

For deg som vil vite mer om ideene bak det mange-fasseterte prosjektet, blir det brunch søndag formiddag med medlemmer av Alt Går Bra i samtale med Anne-Gro Erikstad, kurator for LevArt og teaterviter Knut Ove Arntzen.

Forestillingen er co-produsert av BIT Teatergarasjen og støttet av Norsk Kulturråd.  Utstillingen er en del av prosjektet Den norske idealstaten, som er støttet av KORO (URO), Fritt Ord, Hordaland Fylkeskommune, Levanger Kommune og United Kingdom’s Heritage Lottery Fund (HLF). Kunsthall 3,14 er vertskap for både forestilling og utstilling.

Se mer her: http://bit-teatergarasjen.no/program/forestillinger/alt-gaar-bra/ Link til BIT teatergarasjens katalog (se side 14-15): https://issuu.com/bitteatergarasjen/docs/bit_va__rprogram_2018_enkle_sider

Arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/627606760963506/

Vel møtt! Alt Går Bra

www.altgarbra.org  

artikkelen fortsetter under annonsen