Annonse

Portalen

Kalender

Fra Morgenbladets debatt- og foredragskalender
ons 01.11.2017
19:00Vinbaren (Gaffel & Karaffel)

Møt Steve Keen – professoren som forutså finanskrisen

Og ikke bare det: Nå hevder han at Norge er et av flere land som nok en gang er i faresonen.

«Kort sagt vil det snart komme nye nedgangstider», sa professor Steve Keen til NRK da han besøkte Norge i mai 2017. Hva ligger bak en slik dyster spådom? Og hva kan gjøres for å unngå en ny finanskrise, også her i Norge?

Steve Keen er professor i økonomi, historie og politikk ved Kingston University i London. Allerede i 2005 opprettet han nettstedet debtdeflation.com, hvor han i en rekke kritiske artikler advarte om hva verdensøkonomien hadde i vente.

Kjøp billett HER eller i døren fra kl. 18.30.

Men hvordan gjør han det? Jo, ved å se på de delene av økonomien som mainstream-økonomene ignorerer. Trykk HER for å se et intervju hvor han snakker mer om arbeidet sitt.

Steve Keen har skapt både begeistring og rabalder med sine dystre spådommer. Uredd utfordrer han konsensus i den økonomiske politikken. Allikevel er han blitt utropt til den som først og med mest tydelighet advarte offentligheten om den globale finanskrisen i 2007-2008. Sett i lys av et slikt renommé kan man saktens spørre seg om ikke Steve Keen, som nå nok en gang advarer om en forestående økonomisk krise, er en mann å ta på alvor. Kom på Vinbaren (Gaffel & Karaffel) for å høre hva Steve Keen har å si.

KÅKÅnomics er stolte av å kunne presentere en av verdens mest kjente økønomer og kritiske tenkere for Stavangers publikum.

LES MER om festivalen KÅKÅnomics.

 

HOVEDSPONSORER

Lyse, Handelsbanken, SKAGEN Fondene, Stavanger Aftenblad

ANDRE BIDRAGSYTERE

Tor Dagfinn Veen, Stavanger Kommune, Universitetet i Stavanger, Fritt Ord

ARENAER FOR KÅKÅnomics

KÅKÅnomics foregår på: Kåkå, Café Sting, Bøker & Børst, Vinbaren (Gaffel & Karaffel), Spor 5, Stavangeren, Oljemuseet, Sølvberget og Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger.

KÅKÅ Kverulantkatedralen er støttet av:

Månebakken AS, Fritt Ord, Kulturrådet, Stavanger Kommune, Det Kongelige Kulturdepartement, Rogaland Fylkeskommune

Annonse