Portalen

Kalender

Fra Morgenbladets debatt- og foredragskalender
ons 05.04.2017
11:00NUPI

Life on the Frontlines of American Diplomacy

Ambassadør Christopher R. Hill har jobbet i noen av verdens mest utsatte områder.

NUPI har gleden av å invitere til et seminar hvor ambassadør Christopher R. Hill foreleser med boken «Outpost» som utgangspunkt. Han vil dele sine erfaringer som amerikansk diplomat og gi perspektiver på amerikansk diplomati og utenrikspolitikk, og USAs rolle i viktige geopolitiske problemer i dag. Den viktige rollen Hill hadde i den nordkoreanske atomavtalen vil også dras inn i forelesningen.

Ambassadør Christopher Robert Hill har siden september 2010 vært dekan ved Josef Korbel School of International Studies ved University of Denver. I tillegg er han forfatter av boken “Outpost: Life on the Frontlines of American Diplomacy: A Memoir”, spaltist hos Project Syndicate, en ettertraktet foreleser og en viktig stemme i media rundt internasjonale spørsmål.

Christoffer R. Hill har vært ambassadør fire ganger og blitt nominert av tre presidenter. Hans siste post var som ambassadør i Irak. Før dette var han Assistant Secretary for State for East Asian and Pacific Affairs, hvor han også var leder for den amerikanske delegasjonen til Six Party Talks for den nordkoreanske atomavtalen. I tillegg til Irak har Hill vært ambassadør I Polen, Makedonia og spesialutsending til Kosovo. Han har også fungert som Special Assistant til presidenten og seniordirektør fra de ansatte ved National Security Council.

Arrangementet er gratois og åpent for alle. Les mer og meld deg på her.

artikkelen fortsetter under annonsen