Portalen

Kalender

Fra Morgenbladets debatt- og foredragskalender
tir 21.05.2019
08:00Stormen bibliotek

Frokostmøte: Kan vi tjene penger på mangfold?

Kulturrådet inviterer til diskusjon om mangfold, risiko og lønnsomhet i kulturlivet.

Er det en motsetning mellom å selge billetter og å ta samfunnsansvar? Klarer kunstinstitusjoner og kulturhus gjøre begge deler? Statistikk viser at det å satse på mangfold kan være svært lønnsomt for dem som har gode strategier for å utnytte det.  Gratis og åpent for alle, men husk påmelding !

 

Program

Innledning: Tomás López ble ansatt på biblioteket i Bodø med midler fra Kulturrådets aspirantordning. Han har jobbet for å nå ut til flere med flerkulturell bakgrunn, og bidratt til å endre hvordan biblioteket tenker rundt mangfold.

Kort foredrag: Kaja Jorem er leder ved Interkultur i Drammen. De jobber med nye måter å nå et flerkulturelt publikum, og samarbeider med WolfBrown for å måle effekten av publikums opplevelse, fremfor mer tradisjonelle publikumsmålinger som handler om antall og demografi.

Panelsamtale om mangfold, risiko og lønnsomhet i kulturbransjen:

Med økonom og grunnlegger av MAK, Javad Mushtaq, direktør ved Norsk Luftfartsmuseum, Hanne Jakhelln, og Tomás López. Moderator er Silje Eikemo Sande, prosjektleder for «Inkluderende kulturliv i Norden» i Kulturrådet.

Roger Borgland Johansen fra Kulturrådet er konferansier for møtet.

Møtet varer fra 8.15- 9.30. Frokost fra kl 8.00!

Møtet strømmes her.

Følg med på Facebook-arrangementet.

 

 

Foto: Cesare Andrea Ferrari / Shutterstock / NTB scanpix

artikkelen fortsetter under annonsen