Portalen

Kalender

Fra Morgenbladets debatt- og foredragskalender
tir 02.04.2019
17:30Deichman Hovedbiblioteket

Debattkveld: iLOVE 2 - seksuell helse

Velkommen til lansering av boka iLOVE 2 - seksuell helse

Velkommen til lansering av boka iLOVE 2 - seksuell helse. Vi fyller kvelden med samtaler om tabubelagt seksualitet og viktigheten av å snakke om seksualitet ved bokas 15 skribenter. De forteller om dilemmaer og løsninger, gleder og sorger, om å finne sin egen identitet, og ta egne valg, i en verden med til tider motstridende forventninger. Så enkelt. Så vanskelig.

Bidragsyterne har ulik bakgrunn, kjønn, alder, religion, seksuell orientering og funksjonsevne. Til sammen skriver de en bok som gir mening fra ulike minoritetsperspektiver. De personlige tekstene er supplert av nyttig fagstoff fra lege Mariam Anjum og lektor og seksualitetsrådgiver Marianne Støle-Nilsen.

Vi byr også på levende musikk fra Ingita Khan, og alle som kommer får med seg et eksemplar av boka.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Bidragsyterne i boka er Fatema Al-Musawi, Asli Altunøz, Lisa Esohel Knudsen, Dona Gashi, Ida Hauge Dignes, Sara Hakeem, Eirik Husby Sæther, Zara Melyan, Noman Mubashir, Ibrahim Mursal, Linda Noor, Julie Ræstad Owe, Tony Sandset, Tamina Sheriffdeen Rauf, Daniel Abimael Skjerve Wensell. Den inneholder også intervjuer med Abid Raja, Kamzy Gunaratnam og Zahid Ali.

Kvelden er et samarbeid mellom Minotenk - minoritetspolitisk tenketank og Deichman Hovedbiblioteket. Boka er laget med støtte fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

artikkelen fortsetter under annonsen