Annonse

Portalen

Kalender

Fra Morgenbladets debatt- og foredragskalender
ons 13.02.2019
08:00Kulturhuset i Oslo

Agendamorgen: Framtida er nå

Ingen vet akkurat hvordan framtida blir. Forhåpentligvis blir den enda bedre enn i dag.

Ingen vet akkurat hvordan framtida blir. Forhåpentligvis blir den enda bedre enn i dag. Men vi står også overfor noen store utfordringer. Internasjonal ustabilitet. Forskjeller som vokser. En klode som koker. Et demokrati som utfordres av teknologi og av polarisering.

På Agendamorgen, i samarbeid med LO Stat, spør vi noen av landets sterkeste stemmer om dette: Hva bekymrer deg ved framtida? Hva skal til for å løse disse bekymringene og hvem skal løse dem?

Vi presenterer også noen scenarier for hvordan framtida kan se ut basert på ulik politikk og utvikling, og flere anbefalinger som kan styrke oss i møte med den.

Vi går også gjennom noen scenarier for hvordan framtida kan se ut basert på ulik politikk og utvikling, og flere anbefalinger som kan styrke oss i møte med den. Fagsjef i Tankesmien Agenda, Sigrun Aasland presenterer notatet «Slik blir framtida».

Du møter: – Kristin Halvorsen, direktør for CICERO, tidligere statsråd for SV, – Kjell Magne Bondevik, arbeidende styreleder i Oslosenteret, tidligere statsminister og leder av KrF, – Gudmund Hernes, forsker ved FAFO, tidligere statsråd for AP – Sigrun Aasland, fagsjef i Tankesmien Agenda – Trygve Svensson, leder i Tankesmien Agenda

Vel møtt til Agendamorgen på Kulturhuset, onsdag 13. februar kl. 0800 – 0900. Frokost serveres fra kl. 0730.

Annonse