Annonse
09:27 - 27. september 2013

Underbevisstheten er undervurdert

Sigurd Lindstad

Annonse

Hvordan kan en strategi være ubevisst?

Jon Elster setter fint fingeren på problemet med ideen om en ubevisst strategi når han kategorisk uttaler til Morgenbladet (2013) at en strategi innebærer «(…) at en så å si kan ta et skritt tilbake og handle ut fra ikke-aktualiserte muligheter. Man må ha et mentalt skjema med alternative muligheter. Da kan det ikke være ubevisst.»

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Elsters utfordring