Annonse
04:00 - 15. april 2011

Kristelig Folkeparti, en sekt?

Annonse

Ultralyd

Takk for en velskrevet og aktuell leder 8. april vedrørende den pågående debatten om tidlig ultralyd. Den peker på Arbeiderpartiets manglende vilje til å se de reelle konsekvensene av sin egen politikk, og kaller tåkepraten ved dens rette navn: En bløff. Lederen skjemmes imidlertid kraftig av at den omtaler det eneste partiet som taler tydelig i denne saken, Kristelig Folkeparti, som «en sekt der man må avlegge trosbekjennelse».

Å omtale et parti (som tross alt mange nordmenn fortsatt sympatiserer med etter glanstiden på 1990-tallet) på denne måten, tjener Morgenbladet til liten ære. Jeg sier meg helt enig i at det er pussig at ikke flere partier tar et klarere standpunkt i denne saken, men å omtale KrF på denne måten er noe jeg forventer å se i studentpressen og muligens Dagbladet, ikke i Morgenbladet. Skjerp dere!

Espen Rotevatn

Musiker og venstremann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Mer fra Debatt