Annonse
04:00 - 12. januar 2007

Tatt til etterretning

Annonse

Mozartåret

I innlegget “Viktigheten av etterrettelighet” påpeker Kristin Knudsen at det skjedde mer under Mozartåret enn Den Norske Operas oppsetning av Titus. Utgangspunktet for hennes kritikk er min ingress, som jeg ikke har skrevet selv. Det er vanlig at redaksjonen endrer ingresser og i dette tilfelle førte det altså til at presisjonsnivået sank betraktelig.

Min artikkel handlet om Salzburgs hyllest til Mozart. Poenget med å nevne forholdene ved Den Norske Opera var å sette Salzburgsatsningen inn i et nasjonalt perspektiv, uten pretensjoner om å gi et komplett norsk perspektiv, noe ingressen dessverre ga skinn av. Min artikkel kunne selvfølgelig blitt enda mer troverdig med de perspektiv som Knudsen presenterte i sitt innlegg.

Magnus Andersson

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Debatt