00:05 - 10. juli 2020

Sjekkliste for familien

Å lese Heidi Lindes Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet kan føles som å befinne seg i en jevn flyt av Anne Lindmo-videoer.

Omtåket: «Er det egentlig mulig å leve i en familie og i et ekteskap uten å miste seg selv?» undrer en av hovedpersonene i Heidi Lindes nye roman. Foto: NTB scanpix

Ved siden av rollen som talkshow-dronning har NRK-programleder Anne Lindmo bygget seg opp en karakter som, i korte videosnutter lagt ut på NRKs Facebook-side, reagerer på en «herlig ærlig» måte i møte med trender og hverdagslige observasjoner. «Jeg har en beskjed til alle menn som går i sykkelbukse og tror de er tøffe,» klukker Lindmo i én video. «Jeg synes vi denne uken skal være ekstra takknemlige for en spesiell gruppe mennesker, nemlig de som jobber på AKS eller skolefritidsordningen,» erklærer hun i en annen.

Å lese Heidi Lindes Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet kan i lange strekk føles som å befinne seg i en jevn flyt av Lindmo-videoer. Anne Lindmo heter i denne sammenhengen Vigdis, er trebarnsmor og jobber som jordmor på en fødeavdeling i Oslo.

Annonse