Annonse
00:00 - 08. februar 2019

Hvor Putin er du?

Selvhjelpsbok: Rob Sears har skrevet bok med gode råd og livsvisdom hentet fra Putin. Foto: Getty Images
Annonse

Av og til bruker vi denne spalten til å anbefale selvhjelpsbøker, og denne uken strekker vi ut en fot i retning øst. Vladimir Putin: Life Coach er et aldri så lite mesterstykke, der de beste triksene til det politiske geniet fra Russland transformeres til hverdagslige tips for deg og meg. For vi har alle en autoritær bjørnejeger med svart belte i judo og bakgrunn i KGB skjult et sted i vårt indre. Denne boken hjelper deg å finne ham, og viser deg hvordan han best kan brukes i møter med naboen, sjefen, kona og kollegene. NB – denne notisen er ikke basert på en anmeldelse på bloggen til Pål Steigan.   

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse