Annonse
00:00 - 08. februar 2019

Hva er mobilpenetrasjon?

En kvinnelig leder ville neppe ha brukt ordet for å motivere medarbeidere.

Dopet? Det virker som om Telenorsjef Jon Fredrik Baksaas er i stand til å forvandle alt som kommer i hans vei til dop som produserer stoffer som får ham til å lette. Her på Fornebu. Foto: Terje Bendiksby /NTB scanpix
Annonse

Hadde det eksistert dopingkontroll for næringslivsledere, hadde tidligere konsernsjef i Telenor, Jon Fredrik Baksaas, fått alvorlige problemer med å forklare blodverdier langt over det menneskenaturen er i stand til å produsere. Hva er det Baksaas er høy på? I boken virker det som om han er i stand til å forvandle alt som kommer i hans vei til dop som produserer adrenalin og alle andre stoffer som får han til å lette. Hvordan er det mulig?

Kunsten å motivere. Hovedpersonen i Min historie om Telenor har et persepsjonsapparat som gjør alle til enten venn eller fiende: Fienden skal bekjempes, om nødvendig med krig, mens vennen er en alliansepartner.

Annonse