Annonse
00:00 - 23. november 2018

Katarina Frostenson vitne i saken mot Arnault

Annonse

Forrige uke ble ankesaken mot Jean-Claude Arnault, som tidligere i høst ble dømt for voldtekt, gjennomført. Der førte forsvaret et oppsiktsvekkende og svært uventet karaktervitne for Arnault, nemlig hans kone, poeten og Svenska Akademien-medlemmet Katarina Frostenson. Hennes femten minutter lange vitnemål skulle, ifølge forsvaret, vise at Arnault er «en vanlig fyr», skriver Svenska Dagbladet. Forsvaret har også trukket inn en roman den fornærmede i saken har skrevet som nytt bevis i saken. Dommen faller 3. desember.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.