Annonse
00:00 - 23. november 2018

Hjorth og Hagerup om klassikere

Annonse

«Om å lese klassikere», Litteraturhuset i Fredrikstad, 26. november.

På Litteraturhuset i Fredrikstad samles to av den nære (og noe fjernere) litteraturhistoriens mest velformulerte og engasjerte formidlere, Vigdis Hjorth og Henning Hagerup, til samtale om «sitt forhold til den klassiske litteraturen». Vi aner solide doser begeistring, imponerende mengder sitering etter hukommelsen og et særlig blikk for de menneskelige verdiene ved de verkene som er blitt testet av – og har tålt – tidens tann. Samtalen ledes av Alf van der Hagen.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.